Facebook

Spoorstang ASTON MARTIN

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang ASTON MARTIN

Spoorstang voor uw auto kopen

Je kunt bij ons betalen via iDeal, AfterPay en overboeking Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ASTON MARTIN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

De juiste v vinden

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACLAND ROVERFIATCITROENMINI. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.