Facebook

Spoorstang BEDFORD

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang BEDFORD

Spoorstang voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

De juiste v vinden

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSLDVMERCEDES-BENZLOTUS. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Spoorstangen voor uw BEDFORD bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Textar Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.