Facebook

Spoorstang CADILLAC

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang CADILLAC

De juiste v vinden

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Spoorstangen voor uw CADILLAC bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCIVECOFORDLAND ROVERMAZDA. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Spoorstang voor uw auto kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..