Facebook

Spoorstang CHRYSLER

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang CHRYSLER

Spoorstangen voor uw CHRYSLER bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Spoorstang voor uw auto kopen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

De juiste v vinden

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.