Facebook

Spoorstang DAIHATSU

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang DAIHATSU

Spoorstangen voor uw DAIHATSU bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Spoorstang voor uw auto kopen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENROVERDAIHATSUSUZUKIRENAULT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De juiste v vinden

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.