Facebook

Spoorstang DODGE

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang DODGE

Spoorstangen voor uw DODGE bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De juiste v vinden

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Spoorstang voor uw auto kopen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.