Facebook

Spoorstang DS

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang DS

Spoorstang voor uw auto kopen

Gietijzer komt minder veel voor als component. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

De juiste v vinden

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSKODADACIA. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.