Facebook

Spoorstang ISUZU

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang ISUZU

Spoorstangen voor uw ISUZU bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Spoorstang voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

De juiste v vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMASERATISSANGYONGMERCEDES-BENZ. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Gietijzer komt minder veel voor als component.