Facebook

Spoorstang LAMBORGHINI

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang LAMBORGHINI

Spoorstangen voor uw LAMBORGHINI bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

De juiste v vinden

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Spoorstang voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.