Facebook

Spoorstang MAZDA

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang MAZDA

Spoorstangen voor uw MAZDA bestellen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De juiste v vinden

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.