Facebook

Spoorstang PLYMOUTH

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang PLYMOUTH

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCTOYOTAMERCEDES-BENZAUDI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke PLYMOUTH heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De juiste v vinden

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Bosch Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.