FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen CADILLAC

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw CADILLAC bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDAIMLERDAFAUDIHONDA. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Speling op uw stabilisatorstang

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.