FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen CHEVROLET

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw CHEVROLET bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Speling op uw stabilisatorstang

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.