FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen CHRYSLER

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de CHRYSLER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Speling op uw stabilisatorstang

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAPEUGEOTPLYMOUTHOPEL. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.