Facebook

Stabilisatorstangen DACIA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen DACIA

Speling op uw stabilisatorstang

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Stabilisatorstangen voor uw DACIA bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.