FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen DACIA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Speling op uw stabilisatorstang

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAIHATSUVW VOLKSWAGEN. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DACIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.