FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen GMC

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw GMC bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDHONDASMARTSSANGYONG. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.