FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen KIA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw KIA bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Speling op uw stabilisatorstang

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICITROENSUZUKIDODGEMG. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.