Facebook

Stabilisatorstangen LANCIA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welk model LANCIA

Stabilisatorstangen LANCIA

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Brembo, Zimmermann, Bendix, Rofren, Jurid, ATE, Textar, Bosch, TRW en ABS Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.