FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen LDV

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Speling op uw stabilisatorstang

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS