FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen LOTUS

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Speling op uw stabilisatorstang

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.