FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen MASERATI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Speling op uw stabilisatorstang

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSPLYMOUTHTOYOTA. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.