FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen MAZDA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw MAZDA bestellen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Speling op uw stabilisatorstang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en Pagid

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.