Facebook

Stabilisatorstangen MINI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen MINI

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Jurid, Zimmermann, Brembo, TRW, Lucas, ABS, Bosch, Bendix, ATE en Pagid Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Stabilisatorstangen voor uw MINI bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Speling op uw stabilisatorstang

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.