FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen MITSUBISHI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Je kunt bij ons betalen via iDeal

Speling op uw stabilisatorstang

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATSMARTBUICKCHRYSLERSUBARUFORD. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.