FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen NISSAN

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw NISSAN bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.