FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen OLDSMOBILE

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Speling op uw stabilisatorstang

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OLDSMOBILE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALADATOYOTAMINI. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..