FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen PLYMOUTH

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw PLYMOUTH bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPEUGEOTPORSCHE. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.