FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen PONTIAC

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw PONTIAC bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Speling op uw stabilisatorstang

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.