FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen PORSCHE

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACPEUGEOTISUZU. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Speling op uw stabilisatorstang

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.