FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen RENAULT

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Speling op uw stabilisatorstang

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.