FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen ROVER

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENALFA ROMEOSUBARUJEEPSEAT. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij controleren altijd bij de ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.