Facebook

Stabilisatorstangen ROVER

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welk model ROVER

Stabilisatorstangen ROVER

Stabilisatorstangen voor uw ROVER bestellen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIADSALFA ROMEOFIATDAEWOO. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.