FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen SEAT

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Speling op uw stabilisatorstang

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDPORSCHEDAIHATSUOLDSMOBILEDAF. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.