Facebook

Stabilisatorstangen TOYOTA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welk model TOYOTA

Stabilisatorstangen TOYOTA

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.

Speling op uw stabilisatorstang

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.