Facebook

Stabilisatorstangen VAUXHALL VECTRA Mk II

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2006 tot 07.2008
103
140
Sedan
Vanaf 04.2002 tot 07.2008
90
122
Sedan
Vanaf 01.2002 tot 10.2008
108
147
Sedan
Vanaf 08.2005 tot 07.2008
135
184
Sedan
Vanaf 06.2003 tot 07.2008
155
211
Sedan

Stabilisatorstangen VAUXHALL VECTRA Mk II

Speling op uw stabilisatorstang

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL VECTRA Mk II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHITESLASSANGYONGIVECOTOYOTA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.