Facebook

Stabilisatorstangen VAUXHALL ZAFIRA Mk I

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2002 tot 06.2005
147
199
MPV
Vanaf 11.1998 tot 08.2004
108
147
MPV

Stabilisatorstangen VAUXHALL ZAFIRA Mk I

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL ZAFIRA Mk I bestellen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENNISSANLANCIATESLALAND ROVER. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.