FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen VOLVO

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLOTUSFERRARI. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Speling op uw stabilisatorstang

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme.