FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels ALFA ROMEO

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

APK-afkeur stuurkogels

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.