FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels BEDFORD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw BEDFORD bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUMASERATICITROENTOYOTA. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

APK-afkeur stuurkogels

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Stuurkogel zelf monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.