Facebook

Stuurkogels BEDFORD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels BEDFORD

Een defect stuurkogel herkennen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de BEDFORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash, overboeking en Creditcard Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.