Facebook

Stuurkogels CADILLAC BLS Wagon

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2010 tot heden
206
280
Stationwagen
12.2007 tot heden
188
255
Stationwagen

Stuurkogels CADILLAC BLS Wagon

Stuurkogel zelf monteren

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Stuurkogels voor uw CADILLAC BLS Wagon bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMINIDAIMLERNISSAN. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect stuurkogel herkennen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.