FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels GMC

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stuurkogels voor uw GMC bestellen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

APK-afkeur stuurkogels

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.