FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels LAND ROVER

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stuurkogels voor uw LAND ROVER bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

APK-afkeur stuurkogels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.