Facebook

Stuurkogels PONTIAC

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels PONTIAC

Stuurkogels voor uw PONTIAC bestellen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Stuurkogel zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, Bosch, Bendix, ABS, Brembo, Zimmermann, Rofren en Jurid Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Een defect stuurkogel herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.