FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers

Afbeelding van een wiellagersetWiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers

Wiellagers die geluid maken

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCADILLACSMARTCITROENINFINITI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.