FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers ASTON MARTIN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers ASTON MARTIN

Wiellagers die geluid maken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ASTON MARTIN. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wegligging is een stuk minder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMITSUBISHISUBARUTOYOTA.

Wiellagers kopen auto

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201811
87,70
224,87
incl. BTW