FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers BEDFORD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw BEDFORD

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Perslagers voor uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAGMCROVERHYUNDAI.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.