FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers CADILLAC

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Perslagers voor uw CADILLAC

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Juiste wiellager voor uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.