FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers FERRARI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Perslagers voor uw FERRARI

Demonteren is geen lastige klus. Een wiellager mag je niet horen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Juiste wiellager voor uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.