FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers GMC

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw GMC

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Perslagers voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILESSANGYONGVAUXHALLLAMBORGHINIMITSUBISHI. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.