FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LAND ROVER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw LAND ROVER

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACDAIMLERDAFFIATSSANGYONG.

Perslagers voor uw auto

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.