FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LINCOLN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw LINCOLN

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, TRW, Textar, Bosch en ATE De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Juiste wiellager voor uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.