Facebook

Wiellagers LINCOLN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers LINCOLN

Wiellagers op uw auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Wiellagers kopen LINCOLN

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers die geluid maken

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.